Nieuws

Hier vind je een overzicht van nieuws over Trenergy.

Trenergy lanceert Bosch en Shimano op dealerdagen
Afgelopen weken heeft Trenergy succesvolle dealerdagen gehouden en enkele noviteiten gepresenteerd. Dit alles vanuit de nieuwe showroom waar dealers voortaan ontvangen kunnen worden. Enkele noviteiten zijn de introductie van modellen met Bosch, Shimano en Motinova motoren, naast Bafang, en enkele nieuwe eye catchers voor 2024.

Trenergy vergroot focus op communicatie
Het Politiecorps van Denderleeuw gaat voortaan op patrouille met de fietsen van Trenergy. Afgelopen donderdag werden de eerste fietsen van de nieuwe batch afgeleverd.

Trenergy vergroot focus op communicatie
Omdat goede communicatie cruciaal is in een optimale samenwerking met dealers zal dit komend jaar bij AZ Import een speerpunt zijn voor hun e-bike merk Trenergy. Zij hebben besloten hun communicatie op tal van punten verder te optimaliseren.

Trenergy maakt housewarming party van dealershow
Vandaag rondt Trenergy haar eerste dealershow af in het gloednieuwe bedrijfspand van AZ Import, waarnaar ze deze zomer verhuisd zijn. Een ideale gelegenheid om met haar achterban een soort housewarming party te geven.

Trenergy groeit door vanuit nieuw bedrijfspand
Trenergy krijgt als e-bike merk steeds meer vaste voet aan de grond en ziet de afzet de laatste tijd flink groeien. Die groei beperkt zich niet tot de aantallen verkochte fietsen, ook in organisatie dijt Trenergy gestaag uit. Bovendien is de e-bike fabrikant recentelijk verhuisd naar een nieuw bedrijfspand in Wijchen.