Nieuws

Hier vind je een overzicht van nieuws over Trenergy.

Trenergy redder in nood bij aanbesteding in Brugge
Recentelijk heeft Madame Vélo veertien modellen van Trenergy en twee vouwfietsen van Riese & Müller via een aanbesteding uitgeleverd via het OCMW Brugge aan de deelwerkingen Buurtsport en De Blauwe Lelie.

Trenergy Elektrische Fietsen op Velofollies 2024
Op 25 en 26 februari hebben wij met veel enthousiasme onze collectie elektrische fietsen getoond op het B2B Festival 2024.

Trenergy Elektrische Fietsen op Velofollies 2024
Velofollies 2024 zit er weer op! Met zo’n 40.000 bezoekers, bestaande uit consumenten, retailers, media en mensen uit de industrie, is dit de op een na grootste fietsbeurs van Europa. Kortom, het perfecte podium om bij aanwezig te zijn.

Patrick Timmermans van Trenergy: Pushen werkt averechts
Patrick Timmermans is nu een jaar vertegenwoordiger bij het merk Trenergy. Hiervoor werkte hij in de winkel. "Ik weet daardoor uit ervaring dat je als monteur en verkoper achter een merk moet staan om het dealerschap tot een succes te maken."

Trenergy elektrische fietsen lanceert Bosch en Shimano op dealerdagen
Afgelopen weken heeft Trenergy succesvolle dealerdagen gehouden en enkele noviteiten gepresenteerd. Dit alles vanuit de nieuwe showroom waar dealers voortaan ontvangen kunnen worden. Enkele noviteiten zijn de introductie van modellen met Bosch, Shimano en Motinova motoren, naast Bafang, en enkele nieuwe eye catchers voor 2024.

Belgisch Politiecorps patrouilleert op Trenergy fietsen
Het Politiecorps van Denderleeuw gaat voortaan op patrouille met de elektrische fietsen van Trenergy. Afgelopen donderdag werden de eerste fietsen van de nieuwe batch afgeleverd.

Trenergy elektrische fietsen vergroot focus op communicatie
Omdat goede communicatie cruciaal is in een optimale samenwerking met dealers zal dit komend jaar bij AZ Import een speerpunt zijn voor hun elektrische fietsen merk Trenergy. Zij hebben besloten hun communicatie op tal van punten verder te optimaliseren.

Trenergy elektrische fietsen maakt housewarming party van dealershow
Vandaag rondt Trenergy haar eerste dealershow af in het gloednieuwe bedrijfspand van AZ Import, waarnaar ze deze zomer verhuisd zijn. Een ideale gelegenheid om met haar achterban een soort housewarming party te geven.

Trenergy elektrische fietsen groeit door vanuit nieuw bedrijfspand
Trenergy krijgt als elektrische fietsen merk steeds meer vaste voet aan de grond en ziet de afzet de laatste tijd flink groeien. Die groei beperkt zich niet tot de aantallen verkochte elektrische fietsen, ook in organisatie dijt Trenergy gestaag uit. Bovendien is de elektrische fietsen fabrikant recentelijk verhuisd naar een nieuw bedrijfspand in Wijchen.