Elektrische fietsen

De opkomst van elektrische fietsen

Het zal je niet ontgaan zijn dat de populariteit van de elektrische fiets de afgelopen jaren enorm is toegenomen. De opkomst van elektrische fietsen is niet alleen zichtbaar bij ouderen, maar ook onder de jongeren is sprake van een flinke toename.

Waar je voorheen op een traditionele fiets nog bezweet op je werk of op school aan kwam, zorgt een elektrische fiets ervoor dat je net dat extra zetje in de rug krijgt waardoor dezelfde fietsrit nu gewoon een heerlijk ontspannen moment is waar je naar uit kijkt!  

De ontwikkeling van elektrische fietsen gaat vandaag de dag onverminderd door. Zo zijn er inmiddels meerdere soorten elektrische fietsen. Denk aan reguliere elektrische fietsen, speed pedelecs, elektrische fatbikes, elektrische bakfietsen, elektrische mountainbikes en elektrische vouwfietsen.

Daarnaast zijn er een aantal belangrijke onderscheidende factoren aan een elektrische fiets. Denk hierbij aan het soort motor (middenmotor, voorwielmotor of achterwielmotor), soort accu (accu op het frame, accu in het frame of accu onder de bagagedrager) of soort frame (dames-, heren- of trapezeframe). Kortom, er is altijd wel een elektrische fiets verkrijgbaar die aan jouw wensen voldoet.

Trenergy elektrische fietsen

Trenergy heeft ervoor gekozen om zich geheel te focussen op de reguliere elektrische fiets. Dit stelt ons in staat om kwalitatief goede elektrische fietsen te ontwikkelen waar wij volledig achter staan. Binnen onze collectie heb je de mogelijkheid om te kiezen voor elektrische fietsen met voorwielmotor of middenmotor. Een ander onderscheidt die binnen onze collectie wordt gemaakt is de keuze tussen een accu in het frame, op het frame of een accu onder de bagagedrager.

Waarom een Trenergy elektrische fiets?

Trenergy hecht veel waarde aan de ontwikkeling van kwalitatief goede elektrische fietsen. Zo worden onze elektrische fietsen geproduceerd in onze eigen fabriek en voorzien van hoogwaardige onderdelen zoals Bosch, Shimano, Bafang, Motinova, Hesling, Spanninga en SKS.

Het frame van een Trenergy elektrische fiets wordt ontworpen op basis van ergonomische principes. Dit alles met als doel om de meest ideale zithouding te realiseren, waardoor het een heerlijke ervaring is om op een Trenergy elektrische fiets te fietsen.

Omdat wij vinden dat een elektrische fiets voor iedereen betaalbaar moet zijn is een Trenergy elektrische fiets al verkrijgbaar vanaf €1.499,00.

Het feit dat wat wij zeggen ook daadwerkelijk klopt, wordt bevestigd door de AD Fietstest, waaraan wij ieder jaar een selectie van onze elektrische fietsen onderwerpen. Zo is afgelopen jaar de Trenergy Performance Belt Nordic Grey 2.3 uitgebreid getest en met een score van 7,6 op een mooie derde plaats geëindigd.

Tijd voor een Trenergy elektrische fiets!

Ben je geïnteresseerd in één van onze elektrische fietsen? Onze elektrische fietsen worden uitsluitend verkocht via ons dealernetwerk; fietsenwinkels met een werkplaats waar de fietsenmaker een echte fietsspecialist is, ook op het gebied van elektrische fietsen. Op onze dealerpagina kun je de voor jou dichtstbijzijnde dealer vinden. Zij staan voor je klaar om te helpen bij het kiezen van de geschikte Trenergy elektrische fiets voor jou!