Trenergy aanwezig op het B2B Festival 2024

Veel lof over Trenergy collectie op B2B Festival 2024

Op 25 en 26 februari hebben wij met veel enthousiasme onze collectie elektrische fietsen getoond op het B2B Festival 2024.

Stand Trenergy Elektrische Fietsen

Met een opkomst van zo'n 3500 bezoekers kan gesteld worden dat het 'gezellig' druk was en er veel geïnteresseerden de moeite hebben genomen om het B2B Festival 2024 te bezoeken. 

Ook Trenergy was met een stand aanwezig, waarin een groot deel van onze elektrische fietsen aan de vele bezoekers is getoond. Het was erg goed om te zien dat de gehele collectie veel aandacht trok van het grote publiek dat de beurs rijk was.

Net als op de Velofollies trok de Trenergy Advance, het nieuwste model van onze collectie, wederom veel aandacht. Positieve reacties over het mooie afgewerkte frame, de kleurstelling en de specificaties van de fiets hebben wij dan ook in veelvoud ontvangen. 

Primeur!

Ook op het B2B Festival kwamen wij met een primeur. Dit jaar zal er een longtail elektrische fiets aan onze collectie worden toegevoegd! Hiervan was een conceptmodel in onze stand aanwezig om zo aan alle stand bezoekers al een sneak preview te geven.

Ondanks dat dit nog maar een conceptmodel betrof, waren alle stand bezoekers enorm positief over de fiets. Dit bevestigd voor ons dat het een mooie toegevoegde waarde is voor onze collectie. De komende maanden zal er meer informatie naar buiten worden gebracht over dit nieuwe model. Houdt dit dus goed in de gaten.

Trenergy Advance elektrische fiets