Trenergy op de Velofollies 2024

Het perfecte podium om bij aanwezig te zijn

Velofollies 2024 zit er weer op! Met zo’n 40.000 bezoekers, bestaande uit consumenten, retailers, media en mensen uit de industrie, is dit de op een na grootste fietsbeurs van Europa. Kortom, het perfecte podium om bij aanwezig te zijn.

Stand Trenergy Elektrische Fietsen

Het was dan ook geen grote verrassing dat wij (Trenergy) ook dit jaar weer aanwezig waren om onze collectie elektrische fietsen te tonen aan vele bezoekers. Met veel enthousiasme hebben wij op deze editie ook nieuwe elektrische fietsen kunnen tonen die voorzien zijn van Bosch, Shimano en Motinova e-bike systemen. 

Primeur op de Velofollies

Primeur op de beurs was de Trenergy Advance; voorzien van een Bosch Active Line Plus motor, 500W intube accu en gesloten kettingkast. Deze elektrische fiets hebben wij speciaal voor de Velofollies uit de fabriek laten overkomen om aan alle bezoekers te tonen.

Trenergy Advance elektrische fiets

Lovende reacties

Graag willen wij alle bezoekers bedanken voor hun bezoek aan onze stand. Wij kijken erg positief terug op alle gevoerde gesprekken en lovende reacties die wij ontvingen over onze elektrische fietsen. Voor retailers die helaas niet aanwezig konden zijn op de Velofollies hebben wij goed nieuws; Op zondag 25 en maandag 26 februari 2024 zullen wij ook met onze elektrische fietsen aanwezig zijn op de B2B Beurs in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. Wij kijken ernaar uit om jullie daar (weer) te zien!

Trenergy op Velofollies