Kwaliteits elektrische fietsen

Trenergy staat bekend als een merk met hoge betrouwbaarheid. Op onze fietsen gebruiken wij hoogwaardige onderdelen als Shimano remmen en versnellingssystemen, Samsung batterijcellen, Bafang motoren, Hesling kunststof delen, Spanninga verlichting en SKS spatborden. Deze gerenommeerde merken leveren onderdelen met een lange levensduur. Dat deze producten van goede kwaliteit zijn weerhoud ons niet ieder onderdeel langdurig zelf te testen. Wij fietsen zelf vele kilometers met een nieuw model en nieuwe onderdelen voordat we deze op markt brengen.

 

Ergonomische principes Trenergy

De ontwerpen van onze elektrische fietsen zijn gebaseerd op ergonomische principes waar we veel onderzoek naar doen, zo heeft u altijd een prettige zithouding. Met de speciaal ontworpen NRG geometrie hebben onze elektrische stadsfietsen en toerfietsen altijd een comfortabele zit en zullen rug, nek en schouders een comfortabele houding hebben. Door gebruik te maken van een 6061 aluminium frame heeft de fiets de best mogelijke comfortabele rijeigenschappen. Het is een stevig frame welke stijf en toch licht, handzaam en comfortabel is.

Onze technische afdeling op het kantoor te Wijchen besteed veel tijd aan de ontwikkeling van nieuwe modellen en het testen van nieuwe onderdelen. Ook verzorgen zij de service naar de Trenergy dealer. Daardoor staat de kwaliteit van onze elektrische fietsen constant onder toezicht van het hart van onze organisatie en zijn wij er zeker van dat we je een betrouwbare e-bike kunnen leveren.