Kwaliteits elektrische fietsen

Trenergy staat bekend als een elektrische fietsen merk met hoge betrouwbaarheid. Onze elektrische fietsen zijn voorzien van betrouwbare motoren van merken als Bosch, Shimano, Bafang en Motinova. Daarnaast zijn onze elektrische fietsen voorzien van hoogwaardige onderdelen als Shimano remmen en versnellingssystemen, Hesling kunststof delen, Spanninga verlichting en SKS spatborden. Deze gerenommeerde merken leveren onderdelen met een lange levensduur. Dat deze producten van goede kwaliteit zijn weerhoud ons niet ieder onderdeel langdurig zelf op onze elektrische fietsen te testen voordat wij deze op markt brengen.

 

Ergonomische principes Trenergy

De ontwerpen van onze elektrische fietsen zijn gebaseerd op ergonomische principes waar we veel onderzoek naar doen, zo ben je altijd verzekerd van een prettige zithouding. Met de speciaal ontworpen NRG geometrie hebben onze elektrische fietsen altijd een comfortabele zit, waarbij je rug, nek en schouders een comfortabele houding hebben. Door gebruik te maken van een 6061 aluminium frame heeft de elektrische fiets de best mogelijke comfortabele rijeigenschappen. Het is een stevig frame welke stijf en toch licht, handzaam en comfortabel is.

Onze technische afdeling op het kantoor te Wijchen besteed veel tijd aan de ontwikkeling van nieuwe elektrische fietsen en het testen van nieuwe onderdelen. Ook verzorgen wij de service naar de Trenergy dealer. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van onze elektrische fietsen constant onder toezicht staat van het hart van onze organisatie en zijn wij er zeker van dat we je een betrouwbare elektrische fiets kunnen leveren.