Wie is Trenergy?

Trenergy heeft in 2011 haar eerste collectie elektrische fietsen op de markt gebracht. Trenergy is een merk dat zich exclusief richt op elektrische fietsen met een zeer complete uitrusting en hoogwaardig rij-comfort. Hierbij wordt gebruik gemaakt van goede en bekende merk onderdelen zoals Bosch, Shimano, Bafang en Motinova en dat alles tegen zeer betaalbare prijzen.

Onze elektrische fietsen zijn exclusief verkrijgbaar via ons dealernetwerk. Wij hebben veel vertrouwen in de verkoop van een dergelijk product met duidelijke toegevoegde waarde. Een klant wil tenslotte ook graag een proefrit kunnen maken op de elektrische fiets om te kijken of deze aan zijn of haar wensen tegemoet komt.

Onze dealers zijn allen kundig en zullen uw elektrische fiets 100% rijklaar afleveren. Ze staan ook na de aankoop voor u klaar met advies en service. Vanzelfsprekend willen ze u graag adviseren hoe uw elektrische fiets te gebruiken en te onderhouden, zodat u uw elektrische fiets probleemloos vele jaren met veel plezier zult gebruiken. 

Ons doel: tevreden klanten

Trenergy heeft maar één doel en dat is een tevreden klant. Samen met onze dealers doen we daarvoor ons uiterste best. Aan deze belofte kunt u ons houden!

Overweegt u de aanschaf van een elektrische fiets? Wilt u een compleet uitgeruste elektrische fiets met alle denkbare opties en de zekerheid van een specialist op het gebied van elektrische fietsen die u adequate service kan bieden? Wilt u dat tegen een eerlijke prijs? Stap dan eens op een elektrische fiets van Trenergy en u bent verkocht!