Waarom Trenergy?

Trenergy bouwt specifiek elektrische fietsen en geen fietsen zonder ondersteuning, mountainbikes of racefietsen. Daarom zijn wij al vanaf 2011 de specialist in elektrische fietsen.

Verkoop via dealernetwerk

Onze elektrische fietsen worden uitsluitend verkocht via ons dealernetwerk; fietsenwinkels met een werkplaats waar de fietsenmaker een echte fietsspecialist is, ook op het gebied van elektrische fietsen.

Naast het ontwikkelen van nieuwe elektrische fietsen steken wij veel tijd in het ondersteunen van onze Trenergy dealers. Een uitmuntende service waarmee de dealer je weer snel op weg kan helpen als de elektrische fiets voor onderhoud in de werkplaats staat is voor ons van groot belang.

Ergonomisch ontwerp

De ontwerpen van onze elektrische fietsen zijn gebaseerd op ergonomische principes waar we veel onderzoek naar doen. Mede hierdoor zorgen wij voor een prettige zithouding op al onze elektrische fietsen. Door gebruik te maken van materialen met juiste mechanische karakteristiek heeft de elektrische fiets de best mogelijke comfortabele rijeigenschappen. Wij zijn er van overtuigd dat je dit zeker ervaart. Samen met professionele ontwerpers en een designbureau streven wij ernaar om al onze elektrische fietsen te voorzien van hoogwaardige kwaliteit.

Betrouwbaar

Trenergy staat bekend als een merk met hoge betrouwbaarheid. Op onze elektrische fietsen gebruiken wij hoogwaardige onderdelen als Bosch, Shimano, Bafang, Motinova, Hesling, Spanninga en SKS. Daarbij zijn onze elektrische fietsen goed betaalbaar en koopt u al een Trenergy elektrische fiets vanaf €1.499,00. Zo zorgen wij ervoor dat je vol energie op een Trenergy stapt. 

Betaalbare prijs

prijzen smTrenergy biedt een ruim assortiment elektrische fietsen aan tegen een betaalbare prijs. Je kunt al een Trenergy elektrische fiets kopen vanaf €1.499,00. Onze elektrische fietsen hebben een uitstekende prijskwaliteitsverhouding. Wij monteren uitsluitend hoogwaardige onderdelen van bekende merken zoals Bosch, Shimano, Bafang, Motinova en Spanninga om goede kwaliteit te garanderen. Onze mening is nog steeds dat een elektrisch fiets voor iedereen betaalbaar moet zijn! 


Fantastische service

Trenergy loopt op het gebied van service een streepje voor op de andere merken. Wij vinden service een heel belangrijk onderdeel in de totaalbeleving van de klant. Onze organisatie bestaat uit een heel team vol enthousiaste, kundige medewerkers die er alles aan doen om onze dealers snel en vakkundig ondersteunen. Door een goede dekking van ons dealernetwerk streven wij er naar om altijd een fietsenwinkel bij je in de buurt te hebben waar je een Trenergy kunt uitproberen.


Hoogwaardig rij-comfort

Trenergy is een merk dat zich specifiek richt op elektrische fietsen met hoge kwaliteit, een zeer complete uitrusting en hoogwaardig rij-comfort. De ontwerpen van onze elektrische fietsen zijn gebaseerd op ergonomische principes waar we veel onderzoek naar doen, zo heb je altijd een prettige zithouding. Door gebruik te maken van materialen met juiste mechanische karakteristiek heeft de elektrische fiets de best mogelijke comfortabele rijeigenschappen en dat merk je! 


Nederlands kwaliteitsproduct

Trenergy ontwikkelt samen met professionele ontwerpers en een gerenommeerd designbureau de collectie elektrische fietsen naar de Hollandse standaard.
Daardoor bieden wij een uitstekend Nederlands kwaliteitsproduct. 
 


Hoogwaardige onderdelen

Trenergy maakt enkel gebruik van hoogwaardige onderdelen van bekende merken zoals Bosch, Shimano, Bafang en Motinova. Daarnaast spelen we in op de nieuwste technologie, op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Natuurlijk beproeven we de techniek eerst uitgebreid zelf voordat we het op onze elektrische fietsen gaan gebruiken. Trenergy levert dan ook betrouwbare elektrische fietsen van hoge kwaliteit!