Welkom in het Trenergy dealer portal!

Hier kun je direct fietsen en onderdelen bestellen. Wanneer het stoplicht op groen staat is een fiets of onderdeel ruim voorradig, als het deze op oranje staat is er nog een beperkte voorraad, rood betekend uit voorraad en wordt er een verwachte leverweek aangegeven. Via mijn account zal er een bestelhistorie opgebouwd worden. 

Aan de rechterzijde vindt je het menu Technische handleidingen en klachtoplossingen, per onderdeel zijn de meest voorkomende klachten opgesomd en daarbij horend de mogelijke oplossing. Het is een duidelijk document die ten alle tijde toegankelijk is en waarmee een storing snel gelokaliseerd en opgelost kan worden.

Wij zijn bereikbaar! Dus mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via support@trenergy.nl of bel naar 085 - 27 33 270.

 

Voor onze trenergy e-bikes hebben we nu een handleiding waarin je alle belangrijke informatie terug kunt vinden over de verschillende modellen. Deze handleiding staat hieronder weergegeven. Heb je nog vragen, neem dan contact met ons via de verschillende contactmogelijkheden

 

 

Top