Vragen?

Bel: 085 273 3270
Mail: info@trenergy.nl
of chat

Het aantal Ampere (Ah) van de accu kan belangrijk zijn voor het maken van een keuze betreffend een elektrische fiets. Het Ah heeft invloed op het aantal kilomoters dat je af kan leggen met een volle accu. 

Het Ampere (Ah), oftewel het Amphere-uur, wordt gebruikt om de capaciteit van de accu uit te drukken. Ook kan de capaciteit van de accu worden uitgedrukt in Wattuur (Wh). Hoe hoger de getallen van beide aanduidingen, hoe langer je kan fietsen met de ondersteuning. Het verschil tussen Ampere (Ah) en Wattuur (Wh) is dat bij Ampere (Ah) geen rekening wordt gehouden met het ontladen van de accu. 

De capaciteit van de accu is een belangrijk gegeven dat het aantal kilometers bepaalt voor de ondersteuning. Hoe hoger de capaciteit, hoe meer afstand je kan afleggen met de elektrische fiets. Vaak is een accu met meer capaciteit ook duurder. 

Kijk in de handleiding van de fiets voor een overzicht van het aantal kilomoters dat je kan afleggen met een bepaalde accu.

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Top

Digitale brochure aanvragen


Vraag hier gratis digitaal de catalogus aan met het assortiment van Trenergy Fietsen. Je kunt de catalogus ook via de post ontvangen. Ga hiervoor naar 'service'

Ongeldige invoer

*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Ongeldige invoer