Verkooppunten

Vind een Trenergy verkooppunt bij jou in de buurt!
 
Vul jouw postcode in de dealerlocator in, vind de dichtsbijzijnde trenergy dealer en maak een proefrit!

kaartje dealers

Vind een fietsenwinkel in de buurt

Elektrische fietsen

Trenergy biedt een breed assortiment heren en dames elektrische fietsen, elektrische stadsfietsen, elektrische transport fietsen, elektrische trendy fietsen voor zowel woon-werkverkeer, recreatief gebruik, korte of lange ritten. 

IMG 7468

Bekijk de gehele collectie

Digitale brochure aanvragen


Vraag hier gratis digitaal de catalogus aan met het assortiment van Trenergy Fietsen. Via 'Service' kun je de catalogus via de post aanvragen

Ongeldige invoer
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Ongeldige invoer

Trenergy dealerTrenergy dealer worden?

De dealers van Trenergy zitten door heel Nederland. Trenergy is exclusief verkrijgbaar via de vakhandel en is een belangrijke speler op de markt. Al onze dealers weten waar ze voor kiezen: betaalbare e-bikes, hoogwaardige kwaliteit, fantastische service en een schitterend design.

Onze vertegenwoordiger(s) langs laten komen? 

Klik dan op onderstaande button en vul de gegevens in. Onze vertegenwoordiger in jouw regio neemt dan z.s.m. contact met jou op! 

Klik hier om de gegevens in te vullen.

Bij een elektrische fiets is het belangrijk dat er een goede krachtige rem op zit. U wilt natuurlijk dat u veilig tot stilstand kan komen als u met maximaal 25 kilometer per uur aan het fietsen bent. We bespreken hier vier typen remsystemen.

Velgrem (V-brake)

Een velgrem is een remsysteem waarbij tijdens het remmen kunstofblokjes tegen de velg worden gedrukt. Dit remsysteem wordt ook wel V-brake genoemd. Een velgrem heeft een krachtig remeffect. Het is een eenvoudig en licht systeem. Een velgrem zorgt voor een korte remweg en is een betrouwbaar systeem omdat de blokjes veel grip hebben op de velg. Hierbij hoef je ook weinig inspanning te leveren. Wel moeten de remblokken af en toe vervangen worden en kan bij slecht weer een verminderde remkracht optreden.

Schrijfrem

Een schrijfrem is rem waarbij tijdens het remmen er druk wordt uitgeoefend op de schijf die zich naast de naaf van het wiel bevindt. Dit wordt gedaan met behulp van olie. Met een schijfrem heb je een hele korte remweg. Ook is het een hele krachtige rem ongeacht de weersomstandigheden. De kracht van de rem is te odseren. De rem is ook redelijk licht en geeft vaak een sportieve uitstraling. Wel kan de schijfrem gevoelig zijn voor roesten of piepen. 

Rollerbrake

Een rollerbrake is een remsysteem dat werkt via het wegdrukken van bepaalde rollers. Tegenwoordig worden steeds meer fietsen voorzien van een rollerbrake. Trenergy heeft dit remsysteem bijv. op de 'Sprocket'. Een groot voordeel van de rollerbrake is dat dit systeem onderhoudsvrij is. Als je de rem indrukt worden de rollers weggedrukt en onstaat er een remkracht. Een ander groot voordeel is dat het een duurzaam remsysteem is met een hele lange levensduur. Het remeffect is iets minder krachtig waardoor je een langere remweg hebt.

Terugtraprem

De terugtraprem is een systeem waarbij je remt door achteruit te trappen. De terugtraprem komt op elektrische fietsen niet zo veel meer voor. Het is een eenvoudig, goedkoop en krachtig remsysteem. Met dit remsysteem ligt alle druk op het achterwiel waardoor het achterwiel kan blokkeren bij abrupt remmen. Bij een fiets die alleen een achterrem heeft is de remweg relatief lang. 

 

Service

 Betrouwbare onderdelen

 Fantastische service

 Nederlands design

 Eerlijke prijzen

 Hoogwaardig rij-comfort

Overtuig jezelf

Vele tevreden klanten gingen jou voor. Gratis en vrijblijvend.

Een proefrit maken

Vraag een gratis catalogus aan

Klantbeoordeling

 

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Top