Verkooppunten

Vind een Trenergy verkooppunt bij jou in de buurt!
 
Vul jouw postcode in de dealerlocator in, vind de dichtsbijzijnde trenergy dealer en maak een proefrit!

kaartje dealers

Vind een fietsenwinkel in de buurt

Elektrische fietsen

Trenergy biedt een breed assortiment heren en dames elektrische fietsen, elektrische stadsfietsen, elektrische transport fietsen, elektrische trendy fietsen voor zowel woon-werkverkeer, recreatief gebruik, korte of lange ritten. 

IMG 7468

Bekijk de gehele collectie

Digitale brochure aanvragen


Vraag hier gratis digitaal de catalogus aan met het assortiment van Trenergy Fietsen. Via 'Service' kun je de catalogus via de post aanvragen

Ongeldige invoer
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Ongeldige invoer

Trenergy dealerTrenergy dealer worden?

De dealers van Trenergy zitten door heel Nederland. Trenergy is exclusief verkrijgbaar via de vakhandel en is een belangrijke speler op de markt. Al onze dealers weten waar ze voor kiezen: betaalbare e-bikes, hoogwaardige kwaliteit, fantastische service en een schitterend design.

Onze vertegenwoordiger(s) langs laten komen? 

Klik dan op onderstaande button en vul de gegevens in. Onze vertegenwoordiger in jouw regio neemt dan z.s.m. contact met jou op! 

Klik hier om de gegevens in te vullen.

Het is verstandig om in de winterperiode de fiets op een aantal punten extra te verzorgen om geen schade op te lopen. We geven u hier een aantal tips.

In de winter heeft u E-bike extra onderhoudt nodig om ervoor te zorgen dat de fiets minder te lijden heeft van de winterse condities. Wat kunt u zelf doen? Zorg er in eerste instantie voor dat u de elektrische fiets goed reinigt met warm, lauw water. Gebruik te allen tijde GEEN hoge drukreiniger!! Dit kan tot schade lijden aan elektrische onderdelen met als gevolg dat de fiets niet meer werkt. Ketting en tandwielen kunt u inspuiten met een droogsmeermiddel of teflonspray. Daarna kunt u alle aluminium en verchroomde delen van de fiets ter bescherming inspuiten met vaseline of silliconenspray. Vocht in de kabels zorgt ervoor dat ze slecht of niet meer goed werken. Om dit te voorkomen is het raadzaam de rem en schakelkabels los te halen en door te spuiten met lucht en de kabel daarna te voorzien van een dunne olie of teflonspray en daarna weer terug te plaatsen. 

Service

 Betrouwbare onderdelen

 Fantastische service

 Nederlands design

 Eerlijke prijzen

 Hoogwaardig rij-comfort

Overtuig jezelf

Vele tevreden klanten gingen jou voor. Gratis en vrijblijvend.

Een proefrit maken

Vraag een gratis catalogus aan

Klantbeoordeling

 

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Top