Verkooppunten

Vind een Trenergy verkooppunt bij jou in de buurt!
 
Vul jouw postcode in de dealerlocator in, vind de dichtsbijzijnde trenergy dealer en maak een proefrit!

kaartje dealers

Vind een fietsenwinkel in de buurt

Elektrische fietsen

Trenergy biedt een breed assortiment heren en dames elektrische fietsen, elektrische stadsfietsen, elektrische transport fietsen, elektrische trendy fietsen voor zowel woon-werkverkeer, recreatief gebruik, korte of lange ritten. 

IMG 7468

Bekijk de gehele collectie

Digitale brochure aanvragen


Vraag hier gratis digitaal de catalogus aan met het assortiment van Trenergy Fietsen. Via 'Service' kun je de catalogus via de post aanvragen

Ongeldige invoer
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Ongeldige invoer

Trenergy dealerTrenergy dealer worden?

De dealers van Trenergy zitten door heel Nederland. Trenergy is exclusief verkrijgbaar via de vakhandel en is een belangrijke speler op de markt. Al onze dealers weten waar ze voor kiezen: betaalbare e-bikes, hoogwaardige kwaliteit, fantastische service en een schitterend design.

Onze vertegenwoordiger(s) langs laten komen? 

Klik dan op onderstaande button en vul de gegevens in. Onze vertegenwoordiger in jouw regio neemt dan z.s.m. contact met jou op! 

Klik hier om de gegevens in te vullen.

Een trapkrachtsensor is een sensor die niet alleen registreert of de pedalen van de elektrische fiets draaien maar ook hoeveel kracht er gezet wordt op de pedalen. De naam trapkrachtsensor geeft het verschil met de rotatiesensor al een beetje aan. Hierbij wordt de ondersteuning eerst bepaald kijkend naar de kracht die je zelf op de trappers zet.

Doormiddel van instellingen in het programma wordt de kracht die je op de trappers zet vergeleken met de maximale hoeveelheid kracht die je wil geven. Op deze manier wordt de juiste ondersteuning geboden tijdens het fietsen. Als je harder gaat trappen zal je ook meer ondersteuning krijgen. Ook een verschil met de rotatiesensor is dat je bij het wegrijden al meteen de ondersteuning merkt. Hierbij moet je dus wel inspanning leveren om ondersteuning te krijgen

Rotatiesensor

Een rotatiesensor is een sensor die meet of de pedalen van de fiets draaien. De rotatiesensor zit bij de trapas. Een rotatiesensor geeft tijdens het wegrijden niet direct ondersteuning. Als het wiel een omwenteling heeft gemaakt zal de ondersteuning pas merkbaar zijn. De ondersteuning wordt gestart als het wiel begint te draaien. Dit gebeurt wel met een kleine vertraging. 

Er zit ook een kleine vertraging het verbreken van de ondersteuning als je stopt met trappen. Je krijgt hierbij wel altijd de maximale ondersteuning van de als je gaat fietsen. De rotatiesensor biedt altijd ondersteuning, hoeveel kracht je ook zet. Het voordeel is ook dat het vaak lagere kosten met zich meebrengt.

Als je begint te fietsen is de ondersteuning niet altijd direct voelbaar en kan het soms een beetje onnatuurlijk aanvoelen

Voor en nadelen rotatiesensor en trapkrachtsensor

   rotatiesensor  trapkrachtsensor
 voordeel  betrouwbaar  voelt natuurlijk aan
   altijd ondersteuning

 hoe harder je trapt, hoe meer ondersteuning je  krijgt

     bij het wegrijden heb je direct ondersteuning
 nadeel

 bij wegrijden is de ondersteuning niet direct merkbaar

 alleen ondersteuning als je zelf ook inspanning levert
   kan onnatuurlijk aanvoelen  moet regelmatig gekalibreerd worden
   onttrekt meer energie van de accu  

Service

 Betrouwbare onderdelen

 Fantastische service

 Nederlands design

 Eerlijke prijzen

 Hoogwaardig rij-comfort

Overtuig jezelf

Vele tevreden klanten gingen jou voor. Gratis en vrijblijvend.

Een proefrit maken

Vraag een gratis catalogus aan

Klantbeoordeling

 

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Top