Over Trenergy

Wie is Trenergy?

22 december 2016
Trenergy heeft in 2011 haar eerste collectie elektrische fietsen op de markt gebracht. Het is een merk dat zich exclusief richt op elektrische fietsen met een zeer complete uitrusting en hoogwaardig rij-comfort. Hierbij wordt gebruik gemaakt van goede en bekende merk onderdelen zoals Shimano en dat alles tegen zeer betaalbare prijzen.

Goed uit de E-Bike test!

14 december 2016
De Trenergy Performance Belt 2.3 Nordic Grey is dit jaar uitgebreid getest door de ADR Fietstest. Enkele punten die door de ADR fietstest naar voren kwamen waren een goede krachtige ondersteuning, geruisloze motor, fijne wegligging, nette afwerking van de fiets en het feit dat de fiets heerlijk schakelt. Een opmerking van één van de jury leden omvat dit perfect: "Mooie fiets. Trapt licht en schakelt gemakkelijk, veel versnellingen.". Al met al is de de Performance Belt 2.3 Nordic Grey met een score van 7,6 op een mooie derde plaats geëindigd.

Techniek

14 december 2016
Op deze pagina vindt u uitleg over veel gebruikte technieken bij elektrische fiesten.

Trenergy staat bekend als een merk met hoge betrouwbaarheid. Op onze fietsen gebruiken wij hoogwaardige onderdelen als Shimano remmen en versnellingssystemen, Samsung batterijcellen, Bafang motoren, Hesling kunststof delen, Spanninga verlichting en SKS spatborden. Deze gerenommeerde merken leveren onderdelen met een lange levensduur. Dat deze producten van goede kwaliteit zijn weerhoud ons niet ieder onderdeel langdurig zelf te testen. Wij fietsen zelf vele kilometers met een nieuw model en nieuwe onderdelen voordat we deze op markt brengen.

Waarom Trenergy?

14 december 2016
Trenergy bouwt specifiek elektrische fietsen en geen fietsen zonder ondersteuning, mountainbikes of racefietsen. Daarom zijn wij al vanaf 2011 de specialist in elektrische fietsen.