Over Trenergy

Wie is Trenergy?

22 december 2016
De Trenergy Zuidwester is onze stoere transporter elektrische fiets
Trenergy heeft in 2011 haar eerste collectie elektrische fietsen op de markt gebracht. Trenergy is een merk dat zich exclusief richt op elektrische fietsen met een zeer complete uitrusting en hoogwaardig rij-comfort. Hierbij wordt gebruik gemaakt van goede en bekende merk onderdelen zoals Bosch, Shimano, Bafang en Motinova en dat alles tegen zeer betaalbare prijzen.

Goed uit de E-Bike test!

14 december 2016
Onze elektrische fiets is dit jaar uitgebreid getest door de ADR Fietstest
De Trenergy Performance Belt 2.3 Nordic Grey is dit jaar uitgebreid getest door de ADR Fietstest. Enkele punten die door de ADR fietstest naar voren kwamen over onze elektrische fiets waren een goede krachtige ondersteuning, geruisloze motor, fijne wegligging, nette afwerking van de elektrische fiets en het feit dat de fiets heerlijk schakelt. Een opmerking van één van de jury leden omvat dit perfect: "Mooie fiets. Trapt licht en schakelt gemakkelijk, veel versnellingen.". Al met al is de de Performance Belt 2.3 Nordic Grey met een score van 7,6 op een mooie derde plaats geëindigd.

Techniek

14 december 2016
Onze elektrische fietsen zijn voorzien van de nieuwste technieken
Op deze pagina vindt u uitleg over veel gebruikte technieken bij elektrische fiesten.

Rust heerlijk uit na een mooie fietstocht op onze elektrische fietsen
Trenergy staat bekend als een elektrische fietsen merk met hoge betrouwbaarheid. Onze elektrische fietsen zijn voorzien van betrouwbare motoren van merken als Bosch, Shimano, Bafang en Motinova. Daarnaast zijn onze elektrische fietsen voorzien van hoogwaardige onderdelen als Shimano remmen en versnellingssystemen, Hesling kunststof delen, Spanninga verlichting en SKS spatborden. Deze gerenommeerde merken leveren onderdelen met een lange levensduur. Dat deze producten van goede kwaliteit zijn weerhoud ons niet ieder onderdeel langdurig zelf op onze elektrische fietsen te testen voordat wij deze op markt brengen.

Waarom Trenergy?

14 december 2016
De reden dat u kiest voor een Trenergy elektrische fiets
Trenergy bouwt specifiek elektrische fietsen en geen fietsen zonder ondersteuning, mountainbikes of racefietsen. Daarom zijn wij al vanaf 2011 de specialist in elektrische fietsen.