Trenergy dealers

De elektrische fietsen van Trenergy worden verkocht in fietsenwinkels door heel Nederland. Je kunt op deze pagina de dichtstbijzijnde fietsenwinkel vinden. Een bezoek aan de Trenergy dealer is de perfecte manier om inspiratie op te doen op het gebied van elektrische fietsen. De fietsenwinkel helpt jou graag verder en zal al jouw vragen beantwoorden.

Heeft u service nodig aan uw Trenergy fiets?
Dan kun je terecht bij de fietsenwinkel waar je de Trenergy fiets hebt gekocht.

Wil u een proefrit maken?
Je kunt bij een dealer van Trenergy een proefrit maken op een Trenergy elektrische fiets. De winkel zal jou hiermee verder helpen.

verkooppunten

Service

Onze dealers hebben de goede kennis om jou te informeren over een geschikte Trenergy fiets. Ze zijn voorzien van de laatste informatie en staan in nauw contact met ons. Zo kunnen wij de dealer snel en makkelijk de juiste informatie verschaffen om jou weer snel op de weg te krijgen. Trenergy vindt service heel belangrijk.

Als je een Trenergy e-bike aanschaft wordt de fiets door de dealer vakkundig rijklaar gemaakt. Je kunt dan meteen gebruik maken van de fiets. Voor service en een onderhoudsbeurt kan je altijd terecht bij uw Trenergy dealer.

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Top