Ervaar welke Trenergy e-bike het beste bij jou past! 

Probeer eens onze elektrische fietsen om te ontdekken welke Trenergy e-bike het beste aansluit bij jouw wensen. Dit kun je doen bij een Trenergy dealer, zij kennen de Trenergy fietsen door en door en kunnen je daardoor passend advies geven. Onze elektrische fietsen zijn enkel bij de Trenergy dealer te koop, je herkent een dealer aan de zwarte beach vlag met ons groene logo. Dit kunt u doen bij de dichtsbijzijnde Trenergy dealer. Klik hier voor een overzicht van de Trenergy dealers. 

Onze Trenergy dealers zijn echte experts op het gebied van elektrische fietsen. Zij adviseren je graag bij het kiezen van de juiste e-bike. Je kunt bij hen terecht met al je vragen over elektrische fietsen en ook voor het onderhoud van je fiets wat periodiek nodig is. Dat wij onze e-bikes via de vakhandel verkopen geeft ons een goed gevoel, zo zijn wij er zeker van dat de rijwiel specialist je voldoende aandacht geeft en meedenkt over de motorpositie, batterij capaciteit, het aantal versnellingen en ze dragen er zorg voor dat je de juiste framemaat aangemeten krijgt.

Maak snel een proefrit en ervaar de prettige rijeigenschappen van een Trenergy e-bike zelf! Bekijk de veel gestelde vragen of neem contact met ons op als je nog verdere vragen hebt! 

Top