Vragen?

Bel: 085 273 3270
Mail: info@trenergy.nl
of chat

 Everest Dames LR

 

De Everest is in 2018 een nieuw model binnen het assortiment elektrische fietsen van Trenergy. Hoogwaardig model met Bafang middenmotor. 

Klik hier voor meer informatie over de Everest Herenfiets

Model informatie

  • Beschikbare framematen: 49 cm en 54 cm.
  • Beschikbare batterij capaciteit: 10 Ah, 13Ah, 16 Ah en 19Ah.
  • Versnelling systeem: Shimano Nexus-8.
  • Comfort: verende voorvork en zadelpen.
  • Aandrijving: Bafang Modest middenmotor.
  • Remmen: Shimano rollerbrake voor en achter.
  • Wielen: 28 inch met CST anti lek banden.
  • Bediening: Bafang LCD-display met bediening bij linker handvat.
  • Ondersteuning: 9 stappen ondersteuningen voorzien van handige loophulp.
  • Gewicht: 23,5 kg (excl. Batterij).

Prijs vanaf: €1.899,00

 

Goed icoonKrachtige middenmotor van Bafang

Goed icoonComfortabel geveerd door middel van een geveerde voorvork en zadelpen

Goed icoonOnderhoudsarme rollerbrake remmen voor en achter.

Goed icoonZeer geschikt voor lange afstanden met 19Ah batterij

 

 

Specificaties/ uitvoeringen

De Trenergy Everest is een complete fiets met een hoogwaardige afmontage en nette afwerking. Zo gaat de bekabeling vanaf het stuur direct bij het balhoofd het frame in. De chique, rustige, kleuren en belijningen maken de Everest tot een fiets waarop je gezien mag worden!

Deze elektrische fiets is uitgevoerd met de Bafang Modest middenmotor. Door het speciaal ontwikkelde bracket is deze motor bijna één met het frame. De motor is erg krachtig en levert een maximaal koppel van wel 80Nm, toch is deze geluidsarm en heeft zeer soepele rijeigenschappen.

Je bepaald zelf hoe groot de actieradius moet zijn, de Everest is standaard uitgevoerd met een 375Wh batterij maar er is een upgrade mogelijk tot 468Wh, 576Wh en zelfs tot 700Wh. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend hoge kwaliteit cellen van de merken Samsung en LG.

De Everest is voorzien van een gesloten kettingkast met een Shimano Nexus 8 versnellingsnaaf welke soepel schakelt. Met de Shimano rollerbrake remmen heb je meer dan voldoende remkracht en ze zijn onderhoudsarm. Het frame is stijf maar wel comfortabel, de telescoop voorvork en geveerde zadelpen bieden veel comfort. De Spanninga verlichting wordt gevoed vanuit de hoofdbatterij.

Het bedienen van de fiets gaat eenvoudig dankzij een duidelijk LCD display, de afstandsbediening zit bij het linker handvat zodat het stuur niet hoeft worden losgelaten.  Het display geeft veel informatie zoals batterijstatus, snelheid, tijdsweergave, in welke stand van de 9 levels je rijdt en de loophulp kan worden geactiveerd.

De Trenergy Everest kenmerkt zich als designfiets met perfecte afwerking, een hoogwaardige afmontage en zeer sterke prijs/kwaliteit verhouding. 

Handleiding Trenergy fietsen 2017

Voor meer informatie over het gebruik, de motoren, technische specificaties, ontwerpinformatie, de batterij en de actieradius, de fietsdisplays, de verlichting en onderhoud van de fietsen kun je hier de Trenergy handleiding 2017 openen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Top

Digitale brochure aanvragen


Vraag hier gratis digitaal de catalogus aan met het assortiment van Trenergy Fietsen. Je kunt de catalogus ook via de post ontvangen. Ga hiervoor naar 'service'

Ongeldige invoer

*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Ongeldige invoer