Vragen?

Bel: 085 273 3270
Mail: info@trenergy.nl
of chat

Trenergy-Sprocket-heren

Klik hier voor het damesmodel van de Sprocket.

 

De Sprocket is een nieuw model binnen het assortiment elektrische fietsen van Trenergy en werkt met een nieuwe technologie, namelijk via de App op je smartphone (iOS of Android).

Model informatie

 • Beschikbare framematen: 53 cm en 58 cm.
 • Beschikbare batterij capaciteit: Samsung SDI: 10 Ah en 13Ah.
 • Versnelling systeem: SRAM 2-speed automatische versnellingsnaaf Automatix.
 • Hoogwaardige "Gates' riemaandrijving.
 • Aandrijving: Geruisarme hoog koppel voorwielmotor.
 • Verlichting: Spanninga led (met USB aansluiting) voor en achter.
 • Remmen: Shimano rollerbrake voor, rollerbrake achter.
 • Wielen: 28 inch met CST anti lek banden.
 • Bediening: via een app op de smartphone (zowel iOS als Android).
 • Ondersteuning: tot en met 9 standen te configureren met de App.
 • Gewicht: 19,1 kg (excl. Batterij).

 Prijs vanaf €1.549,00

Goed icoonZeer weining onderhoud door automatische versnelling, rollerbrakes en tandriem

Goed icoonSlechts twee kabels, weinig kans op beschadiging

Goed icoonVeelzijdige bediening via app op de smartphone

Goed icoonStijlvol en sportief design

 

 
 
IMG 7500
IMG 7503

 

Specificaties/ uitvoeringen

Met deze nieuwe technologie is Trenergy één van de eerste die deze nieuwe technologie introduceert. De Sprocket is een trendy en sportieve fiets.

Deze elektrische fiets is hoogwaardig uitgevoerd en is voorzien van een krachtige, soepele, maar tevens geruisarme hoog koppel voorwielmotor. De fiets kan worden uitgevoerd met een Samsung batterij met 10,4Ah (375 watt/uur) en 13Ah (468 watt/uur).

De fiets heeft een betrouwbare SRAM 2-speed automatische versnellingsnaaf Automatix. Het voordeel hiervan is dat het heel weinig onderhoud vergt. 
De elektrische fiets is uitgerust met Spanninga koplamp en achterlicht met een USB aansluiting om de telefoon op te laden. 
Zowel zadel als voorvork zijn voorzien van comfortabele vering. Het remsysteem bestaande uit een rollerbrake, zowel voor en achter, zal u een gevoel van veiligheid bieden.

Bediening van deze elektrische fiets vindt plaats door middel van een app op je telefoon. Je kan de telefoon op het stuur plaatsen maar ook in je broekzak houden. De app geeft u informatie over de batterijstatus, de snelheid die u fietst en heeft tevens een trip en totaal kilometerteller. U kunt kiezen uit 9 odersteuningsstanden, maar vanuit deze app kunt u ook de verlichting bedienen en de loop ondersteuning inschakelen.

Deze elektrische fiets kenmerkt zich door een trendy en sportieve uitstraling, een hoog rijcomfort en zeer sterke prijs/kwaliteit verhouding. De fiets is rijk aangekleed, biedt een hoogwaardig rij comfort, is afgewerkt met hoogwaardige onderdelen van bekende merken en weet dit alles toch te combineren met een prijsniveau dat ongekend is.

IMG 7505
IMG 7522

 

 

 

Handleiding Trenergy fietsen 2017

Voor meer informatie over het gebruik, de motoren, technische specificaties, ontwerpinformatie, de batterij en de actieradius, de fietsdisplays, de verlichting en onderhoud van de fietsen kun je hier de Trenergy handleiding 2017 openen.

 

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Top

Digitale brochure aanvragen


Vraag hier gratis digitaal de catalogus aan met het assortiment van Trenergy Fietsen. Je kunt de catalogus ook via de post ontvangen. Ga hiervoor naar 'service'

Ongeldige invoer

*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Ongeldige invoer