Vragen?

Bel: 085 273 3270
Mail: info@trenergy.nl
of chat

Trenergy-E-Supra-Heren

De E-Supra is al jaren een topmodel binnen de Trenergy collectie

 Model informatie:

  • Beschikbare framematen; 53cm en 58cm.
  • Beschikbare batterij capaciteiten; 10Ah, 13Ah of 16Ah.
  • Versnellingsysteem; NuVinci handmatig traploos.
  • Aandrijving; Middenmotor 250W tot 60Nm.
  • Verlichting; Spanninga LED voor en achter.
  • Remmen; Shimano rollerbrakes voor en achter.
  • Bediening; LCD display met bediening bij linker handvat.
  • Aantal ondersteuningen; 5 sterktes en 0-stand.

Prijs vanaf:  € 1.699,00

Goed icoonKrachtige fluisterstille middenmotor

Goed icoonTraploos en onder hoge belasting schakelen

Goed icoonZeer duidelijk afleesbaar bedieningsdisplay

Goed icoonMakkelijk berg op met de powerboost

 

Specificaties/ uitvoeringen

De E-Supra is het topmodel van Trenergy. De fiets wordt aangedreven middels een krachtige soepele middenmotor die u niet zult horen, zo stil is deze. Vanwege de hoge krachten op de achteras heeft Trenergy gekozen voor de NuVinci versnellingsnaaf, op deze fiets is dat de handmatig te bedienen naaf. Deze hoogwaardige naaf is traploos instelbaar en heeft een overbrengingsverhouding die 10% hoger ligt dan de Nexus-8. De fiets is standaard uitgevoerd met een Samsung batterij met naar keuze 10Ah (360Watt/uur), 13Ah (468 watt/uur) of 16Ah (576 watt/uur).

De E-Supra is uitgerust met hoogwaardige Spanninga koplamp en achterlicht die beiden gevoed worden vanuit de hoofdbatterij. Zadel en voorvork zijn voorzien van hoogwaardige vering en zowel voor als achter is de fiets voorzien van de nieuwe speciale e-bike serie Shimano rollerbrakes, waarmee u altijd juist gedoseerd kunt remmen onder alle omstandigheden.

Bediening van deze elektrische fiets vindt plaats door middel van een uitgebreid LCD display dat is geplaatst in het midden op het stuur. Het display geeft u informatie over de batterijstatus, de snelheid die u fietst en heeft tevens een trip en totaal kilometerteller. U kunt kiezen uit 5 ondersteuningsstanden, maar vanuit dit display kunt u ook de verlichting bedienen.

Indien u een fiets zoekt in het absolute topsegment, moet u beslist eens een proefrit maken op de E-Supra. U zult elektrisch fietsen in zijn absolute perfectie ervaren.

 

Overigen

De E-Supra NuVinci kan bediend worden met de draaischakelaar als hier getoond, welke onderdeel uitmaakt van het rechter handvat op het stuur. Door te draaien kan de berijder traploos de gewenste versnelling kiezen. Dit kan gewoon gebeuren tijdens het fietsen (rondtrappen). Als de oranje lijn nagenoeg horizontaal staat staat het systeem in het grote verzet en als de lijn staat zoals op de foto, staat het systeem in het kleine verzet voor bv het klimmen van heuvels.

De E-Supra Nuvinci elektrische fiets is voorzien van een compleet digitaal display met daarin ondergebracht de belangrijkste functies, waaronder de batterijstatus, fiets-snelheid, tripteller, totaalteller en de bediening van de verlichting en handige boostfunctie. U bedient het display via een knoppenkast naast het linker handvat.

Zoals de meeste Trenergy elektrische fietsen, is ook de E-Supra NuVinci voorzien van een lichtgewicht batterij, bestaande uit Samsung cellen. De batterij heeft een ingebouwd achterlicht, type Lumeo van het merk Spanninga. Voor dit model is naast 10Ah ook een batterijcapaciteit beschikbaar van 13Ah of 16Ah, waarmee afstanden tot ver over de 100km haalbaar zijn.

 

Handleiding Trenergy fietsen 2017

Voor meer informatie over het gebruik, de motoren, technische specificaties, ontwerpinformatie, de batterij en de actieradius, de fietsdisplays, de verlichting en onderhoud van de fietsen kun je hier de Trenergy handleiding 2017 openen.Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Top

Prijswinnaar uit de test!

testresultaat elektrische fietsen