Vragen?

Bel: 085 273 3270
Mail: info@trenergy.nl
of chat

Trenergy-Aquandance-Dames

De Aquadance is een nieuw model binnen het assortiment elektrische fietsen van Trenergy en speelt in op de frisse trendy kleuren bij de jongere doelgroep.

 Model informatie:

  • Beschikbare framematen; 49cm.
  • Beschikbare batterij capaciteit; 10Ah.
  • Versnellingsysteem; Sturmey Archer 5-naafversnelling.
  • Aandrijving; Voorwielmotor 250W.
  • Verlichting; Spanninga LED voor en achter.
  • Remmen; Shimano velgrem voor en een rollerbrake achter.
  • Bediening; LED display met bediening bij linker handvat.
  • Aantal ondersteuningen; 3, tw.; eco-normaal-klimmen.

Prijs vanaf:  € 1.199,00

Goed icoonRobuust uitgevoerd

Goed icoonStaat stevig dankzij dubbel standaard en stuurblokkering

Goed icoonExtra smalle voordrager

Goed icoonEenvoudige bediening via led-display

 

Trenergy aquadance e bike
Trenergy aquadance zijkant

 

Specificaties/ uitvoeringen

De Aquandance is dit jaar nieuw in 2017 binnen de Trenergy collectie. Het model is gebaseerd op de inmiddels bekende en populaire urban "transportfiets". Deze elektrische fiets is robuust uitgevoerd en is voorzien van een krachtige, soepele, maar tevens geruisarme motor in het voorwiel. De fiets is uitgevoerd met een Li-ion batterij met 10Ah (360 watt/uur).

De fiets heeft een soepel schakelende ingebouwde 5-voudig versnellingsnaaf van Sturmey Archer, is uitgerust met LED koplamp en achterlicht welke beiden gevoed worden vanuit de hoofdbatterij. Het zadel is comfortabel geveerd.  Het Shimano remsysteem, met een velgrem voor en een rollerbrake achter zullen u zeker een gevoel van veiligheid bieden.

Bediening van deze elektrische fiets vindt plaats door middel van een eenvoudig maar efficient LED display dat is geplaatst bij het linker handvat. Het display geeft u informatie over de batterijstatus, de gekozen ondersteuningsstand, maar u kunt hier ook de verlichting in- en uitschakelen. U kunt kiezen uit 3 ondersteuningsstanden, tw; eco, normaal en een klimstand.

De Aquadance kenmerkt zich door een zeer sterke prijs/kwaliteit verhouding. De fiets is trendy aangekleed en uitgevoerd, biedt een hoogwaardig rij comfort, is afgewerkt met hoogwaardige onderdelen van bekende merken en weet dit alles toch te combineren met een prijsniveau dat ongekend is.

 

aquadance frame
aquadance batterij
aquadance wiel

 

Overigen

Zoals de meeste Trenergy elektrische fietsen, is ook de Aquadance voorzien van een lichtgewicht batterij, bestaande uit Li-Ion cellen. De batterij heeft een ingebouwd achterlicht, type Brasa van het merk Spanninga. Voor dit model is een batterijcapaciteit beschikbaar van 10Ah waarmee eenvoudig 50km bereik te halen is.

Handleiding Trenergy fietsen 2017

Voor meer informatie over het gebruik, de motoren, technische specificaties, ontwerpinformatie, de batterij en de actieradius, de fietsdisplays, de verlichting en onderhoud van de fietsen kun je hier de Trenergy handleiding 2017 openen.

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Top

Digitale brochure aanvragen


Vraag hier gratis digitaal de catalogus aan met het assortiment van Trenergy Fietsen. Je kunt de catalogus ook via de post ontvangen. Ga hiervoor naar 'service'

Ongeldige invoer

*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Ongeldige invoer