Vragen?

Bel: 085 273 3270
Mail: info@trenergy.nl
of chat

Trenergy Jetset Heren

De Jetset is het meest hoogwaardige model met het grootste comfort in de Trenergy collectie.

Klik hier voor het damesmodel van de Jetset 

 

 Model informatie

  • Beschikbare framematen: 53 cm en 58 cm.
  • Beschikbare batterij capaciteit: 10Ah, 13Ah, 16Ah en 19Ah.
  • Versnelling systeem: Shimano Nexus-8.
  • Comfort: verende voorvork en zadelpen.
  • Aandrijving: Bafang Maxdrive middenmotor.
  • Remmen: Magura HS11; Hoogwaardige hydraulische velgrem voor en achter.
  • Wielen: 28 inch, gebuste velgen met CST anti lek banden.
  • Bediening: Bafang LCD-display met bediening bij linker handvat.
  • Ondersteuning: 5 stappen ondersteuning en loophulp.
  • Gewicht: 23,5 kg (excl. Batterij).

 Prijs vanaf €2.199,00

Goed icoonIntelligente krachtige middenmotor met krachtsensor

Goed icoonKrachtige hydraulische remmen zonder rolweerstand

Goed icoonHoogwaardig smooth welded frame zonder lasnaden

Goed icoonZeer geschikt voor heuvelachtig gebied en lange afstanden

  

Jetset Heren
Jetset heren zijkant

 

Specificaties/ uitvoeringen

De Trenergy Jetset is een complete fiets met zeer hoogwaardige afmontage en nette afwerking. Zo gaat de bekabeling vanaf het stuur direct bij het balhoofd het frame in. De chique, toch sportieve, kleuren en belijningen maken de Jetset tot een fiets waarop je gezien wilt worden!

Deze elektrische fiets is uitgevoerd met de Bafang Maxdrive middenmotor. Door het speciaal ontwikkelde bracket is deze motor bijna één met het frame. De motor is erg krachtig en levert een maximaal koppel van wel 80Nm, toch is deze geluidsarm en heeft zeer soepele rijeigenschappen.

Je bepaald zelf hoe groot de actieradius moet zijn, de Jetset is standaard uitgevoerd met een 375Wh batterij maar er is een upgrade mogelijk tot 468Wh, 576Wh of zelfs 700Wh! Wij gebruiken uitsluitend Samsung of LG batterij cellen welke de hoogste kwaliteitseisen hebben.

De Jetset is voorzien van een gesloten kettingkast met een Shimano Nexus 8 versnellingsnaaf welke soepel schakelt. Met de Magura HS11 hydraulische remmen heb je weinig kracht in de handen nodig om toch krachtig en gedoseerd te kunnen remmen. Voor extra stevigheid is de Jetset voorzien van wielen met gebuste velgen. Het frame is stijf maar wel comfortabel, de monoshock voorvork en geveerde zadelpen bieden veel comfort. De Spanninga verlichting wordt gevoed vanuit de hoofdbatterij en door de lichtsensor schakelt deze automatisch in!

Het bedienen van de fiets gaat eenvoudig dankzij een duidelijk LCD display, de afstandsbediening zit bij het linker handvat zodat het stuur niet hoeft worden losgelaten.  Het display geeft veel informatie zoals batterijstatus, snelheid, gemiddelde snelheid, maximum snelheid, in welke stand van de 5 levels je rijdt en de loophulp kan worden geactiveerd.

De Trenergy Jetset kenmerkt zich als designfiets met perfecte afwerking, een hoogwaardige afmontage en zeer sterke prijs/kwaliteit verhouding. 

 

Jetset koplamp
Jetset heren batterij
Jetset dames motor

 

Handleiding Trenergy fietsen 2017

Voor meer informatie over het gebruik, de motoren, technische specificaties, ontwerpinformatie, de batterij en de actieradius, de fietsdisplays, de verlichting en onderhoud van de fietsen kun je hier de Trenergy handleiding 2017 openen.

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Top

Digitale brochure aanvragen


Vraag hier gratis digitaal de catalogus aan met het assortiment van Trenergy Fietsen. Je kunt de catalogus ook via de post ontvangen. Ga hiervoor naar 'service'

Ongeldige invoer

*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Ongeldige invoer