Verkooppunten

Vind een Trenergy verkooppunt bij jou in de buurt!
 
Vul jouw postcode in de dealerlocator in, vind de dichtsbijzijnde trenergy dealer en maak een proefrit!

kaartje dealers

Vind een fietsenwinkel in de buurt

Elektrische fietsen

Trenergy biedt een breed assortiment heren en dames elektrische fietsen, elektrische stadsfietsen, elektrische transport fietsen, elektrische trendy fietsen voor zowel woon-werkverkeer, recreatief gebruik, korte of lange ritten. 

IMG 7468

Bekijk de gehele collectie

Digitale brochure aanvragen


Vraag hier gratis digitaal de catalogus aan met het assortiment van Trenergy Fietsen. Via 'Service' kun je de catalogus via de post aanvragen

Ongeldige invoer
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Ongeldige invoer

Trenergy dealerTrenergy dealer worden?

De dealers van Trenergy zitten door heel Nederland. Trenergy is exclusief verkrijgbaar via de vakhandel en is een belangrijke speler op de markt. Al onze dealers weten waar ze voor kiezen: betaalbare e-bikes, hoogwaardige kwaliteit, fantastische service en een schitterend design.

Onze vertegenwoordiger(s) langs laten komen? 

Klik dan op onderstaande button en vul de gegevens in. Onze vertegenwoordiger in jouw regio neemt dan z.s.m. contact met jou op! 

Klik hier om de gegevens in te vullen.

Bij de keuze van een elektrische fiets kan het type kettingkast belangrijk zijn en moet je hier vroegtijdig over nadenken. Dit kan invloed hebben op het type versnelling en de plaats van de motor. 

 1. Gesloten kettingkast

Een gesloten kettingkast heeft veel voordelen. Een gesloten kettingkast zorgt ervoor dat de ketting een lange levensduur heeft. Ook wordt de kettingkast beschermd tegen vuil en vocht. Een gesloten kettingkast beschermd niet alleen de ketting maar zorgt er ook voor dat jouw kleding minder snel vies wordt door de gesloten structuur. De ketting heeft verder ook weinig onderhoudt nodig. Als je kiest voor een gesloten kettingkast kun je dit niet combineren met een derailleur versnelling. 

Bij een gesloten kettingkast kun je kiezen uit een fiets met een voorwielmotor of middenmotor. Qua versnellingen kan je kiezen uit een naafversnelling en een automatische versnelling

2. Half open kettingkast

Een half open kettingkast is heel erg licht. Je kan dit type kettingkast combineren met een derailleurversnelling. Ook wordt je kleding beschermd tegen opspattend vuil. Een half open kettingkast heeft wel een paar nadelen. De ketting zal wat meer onderhoudt nodig hebben omdat de kettingkast weinig bescherming biedt tegen vocht en vuil (onderhoudsgevoelig).

Een half open kettingkast is te combineren met een voorwielmotor, achterwielmotor of middenmotor. Qua versnellingen kan je kiezen uit een derailleurversnelling en een naafversnelling. 

3. Open kettingkast

Net zoals bij de half open kettingkast is een open kettingkast heel erg licht. Dit type kettingkast kan ook worden gecombineerd met een derailleurversnelling. Een open kettingkast heeft wel een paar nadelen. Het biedt helemaal geen bescherming aan het vocht en het vuil waaraan de ketting kan worden blootgesteld. Daardoor zal een gewone ketting ook meer onderhoudt nodig hebben. Ook kunnen je kleren snel vies worden met een open kettingkast. 

Als er gebruikt wordt gemaakt van een belt aandrijving (type ketting), zal er geen onderhoudt nodig zijn. Ook niet bij een open kettingkast. Een open kettingkast is te combineren met een voorwielmotor, achterwielmotor of middenmotor. Qua versnelling kan je het combineren met een derailleurversnelling.

 

Service

 Betrouwbare onderdelen

 Fantastische service

 Nederlands design

 Eerlijke prijzen

 Hoogwaardig rij-comfort

Overtuig jezelf

Vele tevreden klanten gingen jou voor. Gratis en vrijblijvend.

Een proefrit maken

Vraag een gratis catalogus aan

Klantbeoordeling

 

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Top