Verkooppunten

Vind een Trenergy verkooppunt bij jou in de buurt!
 
Vul jouw postcode in de dealerlocator in, vind de dichtsbijzijnde trenergy dealer en maak een proefrit!

kaartje dealers

Vind een fietsenwinkel in de buurt

Elektrische fietsen

Trenergy biedt een breed assortiment heren en dames elektrische fietsen, elektrische stadsfietsen, elektrische transport fietsen, elektrische trendy fietsen voor zowel woon-werkverkeer, recreatief gebruik, korte of lange ritten. 

IMG 7468

Bekijk de gehele collectie

Digitale brochure aanvragen


Vraag hier gratis digitaal de catalogus aan met het assortiment van Trenergy Fietsen. Via 'Service' kun je de catalogus via de post aanvragen

Ongeldige invoer
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Ongeldige invoer

Trenergy dealerTrenergy dealer worden?

De dealers van Trenergy zitten door heel Nederland. Trenergy is exclusief verkrijgbaar via de vakhandel en is een belangrijke speler op de markt. Al onze dealers weten waar ze voor kiezen: betaalbare e-bikes, hoogwaardige kwaliteit, fantastische service en een schitterend design.

Onze vertegenwoordiger(s) langs laten komen? 

Klik dan op onderstaande button en vul de gegevens in. Onze vertegenwoordiger in jouw regio neemt dan z.s.m. contact met jou op! 

Klik hier om de gegevens in te vullen.

Bij een elektrische fiets met een uitneembare accu kunt u makkelijk de accu uit de fiets halen om deze bijv. op te laden. Bij een vaste accu kan dit niet. Beide accu's moeten regelmatig worden opgeladen. Beide opties hebben een paar voordelen en nadelen. Alle Trenergy fietsen hebben een uitneembare accu. 

Uitneembare accu e-bike

Bij een elektrische fiets met een uitneembare accu kun je de accu eigenlijk op elke gewenste plek opladen. De oplader van de accu is te gebruiken in elk gewone stopcontact. Een uitneembare accu heeft veel gebruiksgemak. Je kunt de accu heel eenvoudig uit de fiets halen. Niet alleen om de accu op te laden maar ook om te verplaatsen als het bijv. heel erg warm of koud is. Dan is het verstandiger om de accu op kamertemperatuur te leggen voor een langere levensduur. Ook als je onderweg bent en je krijgt problemen met de accu kan je deze heel makkelijk laten vervangen. Dit scheelt veel tijd en moeite. Zelfs als de accu onderweg leeg raakt kunt u deze onderweg binnen ergens opladen. 

Wilt u weten hoe u de accu eruit haalt en oplaadt? Bekijk dan onze instructievideo's.

Vaste acuu e-bike

Bij een elektrische fiets met een vaste accu kost het meer moeite om de accu op te laden of te laten vervangen. De fietsenmaker kan het beste de accu vervangen. Als je de accu op wilt laden moet je de fiets dicht bij een stopcontact zetten. Dat kan soms lastig zijn. Ook bij extreme temperaturen moet de gehele fiets worden bescheremd. Wel wordt de accu goed beschermd door het frame. 

 

Service

 Betrouwbare onderdelen

 Fantastische service

 Nederlands design

 Eerlijke prijzen

 Hoogwaardig rij-comfort

Overtuig jezelf

Vele tevreden klanten gingen jou voor. Gratis en vrijblijvend.

Een proefrit maken

Vraag een gratis catalogus aan

Klantbeoordeling

 

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Top