Verkooppunten

Vind een Trenergy verkooppunt bij jou in de buurt!
 
Vul jouw postcode in de dealerlocator in, vind de dichtsbijzijnde trenergy dealer en maak een proefrit!

kaartje dealers

Vind een fietsenwinkel in de buurt

Elektrische fietsen

Trenergy biedt een breed assortiment heren en dames elektrische fietsen, elektrische stadsfietsen, elektrische transport fietsen, elektrische trendy fietsen voor zowel woon-werkverkeer, recreatief gebruik, korte of lange ritten. 

IMG 7468

Bekijk de gehele collectie

Digitale brochure aanvragen


Vraag hier gratis digitaal de catalogus aan met het assortiment van Trenergy Fietsen. Via 'Service' kun je de catalogus via de post aanvragen

Ongeldige invoer
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Ongeldige invoer

Trenergy dealerTrenergy dealer worden?

De dealers van Trenergy zitten door heel Nederland. Trenergy is exclusief verkrijgbaar via de vakhandel en is een belangrijke speler op de markt. Al onze dealers weten waar ze voor kiezen: betaalbare e-bikes, hoogwaardige kwaliteit, fantastische service en een schitterend design.

Onze vertegenwoordiger(s) langs laten komen? 

Klik dan op onderstaande button en vul de gegevens in. Onze vertegenwoordiger in jouw regio neemt dan z.s.m. contact met jou op! 

Klik hier om de gegevens in te vullen.

Welke motorpositie is geschikt voor jou? Is nou een voorwielmotor, een middenmotor of achterwielmotor het meest geschikt voor jouw situatie? Dit gegeven is niet helemaal op voorhand vast te leggen. Het is ook belangrijk wat je zelf fijn vindt aanvoelen op de elektrische fiets. Wel kun je een aantal algemene richlijnen aanhouden.

Welk type e-bike past bij jou? Belangrijk voor deze keuze is om van te voren te bepalen waarvoor je de e-bike gaat gebruiken. Je kunt natuurlijk de elektrische fiets ook voor meer doeleinden gebruiken. Houdt je dus niet alleen maar aan de vooropgestelde richtlijnen vast die we hier bespreken. Elke elektrische fiets heef weer andere pluspunten en minpunten. Kijk ook wat je zelf fijn vindt.

Bij een e-bike met een voorwielmotor lijkt het alsof je vooruit wordt getrokken. Een fiets met een voorwielmotor is heel stil, lijkt op een normale fiets en is voorzien van een soort vrijloop. Hierbij trap je ook heel licht als de elektrische ondersteuning uitgeschkeld is. Een elektrische fiets met een voorwielmotor is heel geschikt als je de fiets voornamelijk gebruikt op vlak terrein. 

Bij een e-bike met een achterwielmotor of middenmotor lijkt het meer alsof je vooruit wordt geduwd. Deze motor is vaak ook krachtiger. Bij een middenmotor heeft de fiets een optimale gewichtsverdeling. Een elektrische fiets met een achterwielmotor of middenmotor is het meest geschikt als je vaak in een heuvelachtig landschap fietst. 

 

 

Service

 Betrouwbare onderdelen

 Fantastische service

 Nederlands design

 Eerlijke prijzen

 Hoogwaardig rij-comfort

Overtuig jezelf

Vele tevreden klanten gingen jou voor. Gratis en vrijblijvend.

Een proefrit maken

Vraag een gratis catalogus aan

Klantbeoordeling

 

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Top