Verkooppunten

Vind een Trenergy verkooppunt bij jou in de buurt!
 
Vul jouw postcode in de dealerlocator in, vind de dichtsbijzijnde trenergy dealer en maak een proefrit!

kaartje dealers

Vind een fietsenwinkel in de buurt

Elektrische fietsen

Trenergy biedt een breed assortiment heren en dames elektrische fietsen, elektrische stadsfietsen, elektrische transport fietsen, elektrische trendy fietsen voor zowel woon-werkverkeer, recreatief gebruik, korte of lange ritten. 

IMG 7468

Bekijk de gehele collectie

Digitale brochure aanvragen


Vraag hier gratis digitaal de catalogus aan met het assortiment van Trenergy Fietsen. Via 'Service' kun je de catalogus via de post aanvragen

Ongeldige invoer
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Ongeldige invoer

Trenergy dealerTrenergy dealer worden?

De dealers van Trenergy zitten door heel Nederland. Trenergy is exclusief verkrijgbaar via de vakhandel en is een belangrijke speler op de markt. Al onze dealers weten waar ze voor kiezen: betaalbare e-bikes, hoogwaardige kwaliteit, fantastische service en een schitterend design.

Onze vertegenwoordiger(s) langs laten komen? 

Klik dan op onderstaande button en vul de gegevens in. Onze vertegenwoordiger in jouw regio neemt dan z.s.m. contact met jou op! 

Klik hier om de gegevens in te vullen.

Er zijn diverse factoren of situaties die invloed hebben op het verbruik van de accu of batterij en dus ook de rij-afstand per batterij-lading kunnen beïnvloeden. Deze factoren staan hier op een rijtje. Ook staan er een paar tips bij voor een beter energie verbruik. 

 • Ruig terrein, moeilijk begaanbare ondergrond en heuvel- of bergachtige wegen zorgen voor een beduidend hoger energie verbruik.
 • Zorg voor een volgeladen batterij als u een lange trip gaat maken.
 • Het frequent wisselen van de rij-snelheid zorgt voor een hoger energie verbruik.
 • Hoe meer gewicht op de fiets, hoe hoger het energie verbruik.
 • Goed onderhoud, een schone fiets, goed opgepompte banden en regelmatig smeren zorgen voor een lager energie verbruik.
 • Controleer regelmatig of voor- en achterwiel geheel vrijlopen als de remmen niet bekrachtigd zijn. Stel regelmatig de remmen na.
 • Een lagere assist instelling, levert minder motorvermogen op en vraagt dus minder energie van de batterij en zorgt daarmee voor een groter bereik.
 • Naarmate de batterij meer en meer leegraakt, zakt ook het voltage van de batterij en daarmee het vermogen dat beschikbaar is. U kunt tijdens het fietsen merken dat de batterij leger raakt, met name doordat de motor aan kracht inboet.
 • Garanties op een batterij vervallen direct en onvoorwaardelijk zodra deze is diep-ontladen. Batterijen in het algemeen kunnen daar niet tegen. Zorg ervoor dat dit NOOIT gebeurt. Als u de fiets voor langere tijd niet zult gebruiken, laat dan nooit uw batterij in de fiets zitten, zonder deze dan tussentijds op te laden
  handleiding) zorgen voor een lager energie verbruik.

Service

 Betrouwbare onderdelen

 Fantastische service

 Nederlands design

 Eerlijke prijzen

 Hoogwaardig rij-comfort

Overtuig jezelf

Vele tevreden klanten gingen jou voor. Gratis en vrijblijvend.

Een proefrit maken

Vraag een gratis catalogus aan

Klantbeoordeling

 

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Top