Verkooppunten

Vind een Trenergy verkooppunt bij jou in de buurt!
 
Vul jouw postcode in de dealerlocator in, vind de dichtsbijzijnde trenergy dealer en maak een proefrit!

kaartje dealers

Vind een fietsenwinkel in de buurt

Elektrische fietsen

Trenergy biedt een breed assortiment heren en dames elektrische fietsen, elektrische stadsfietsen, elektrische transport fietsen, elektrische trendy fietsen voor zowel woon-werkverkeer, recreatief gebruik, korte of lange ritten. 

IMG 7468

Bekijk de gehele collectie

Digitale brochure aanvragen


Vraag hier gratis digitaal de catalogus aan met het assortiment van Trenergy Fietsen. Via 'Service' kun je de catalogus via de post aanvragen

Ongeldige invoer
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Ongeldige invoer

Trenergy dealerTrenergy dealer worden?

De dealers van Trenergy zitten door heel Nederland. Trenergy is exclusief verkrijgbaar via de vakhandel en is een belangrijke speler op de markt. Al onze dealers weten waar ze voor kiezen: betaalbare e-bikes, hoogwaardige kwaliteit, fantastische service en een schitterend design.

Onze vertegenwoordiger(s) langs laten komen? 

Klik dan op onderstaande button en vul de gegevens in. Onze vertegenwoordiger in jouw regio neemt dan z.s.m. contact met jou op! 

Klik hier om de gegevens in te vullen.

De term elektrische fiets is een verzamelnaam van de termen pedelec, hybrid of e-bike. Een elektrische fiets is een vervoersmiddel waarmee je jouw eigen kracht combineert met de kracht van een elektromotor.

Een elektrische fiets kan een snelheid behalen van 25 km/u. Op een elektrische fiets zit een accu die zorgt voor aandrijving. De motor kan op drie plekken zitten, namelijk in het voorwiel, het achterwiel en het midden van de fiets. Slimme sensoren meten je snelheid, je trapkracht of de rotatie van je pedalen. En gebruiken deze gegevens om de juiste elektrische ondersteuning te geven.

 Veiligheidsaspecten elektrische fiets

Bij het gebruik van een elektrische fiets gelden er een paar veiligheidsaspecten waar u op moet letten.

-          Verlaag uw snelheid op gladde ondergronden zoals op wegen met regen, sneeuw, ijzel, modder en houd een ruimere afstand op uw voorligger omdat uw remweg beduidend langer kan zijn.

-          Ondanks het feit dat de Trenergy elektrische fiets in bijv. regen en sneeuw condities prima kan functioneren, probeer zoveel mogelijk te vermijden dat er geen water in de motor of controller terecht komt. Denk hierbij aan het rijden door een diepe plas.

-          Vermijd contact met elektrische delen als uw handen nat zijn.

-          Wanneer uw onderdelen wilt verwijderen, openen, vervangen of inregelen/afstellen, adviseren we u contact op te nemen met uw dealer die beschikt over de juiste kennis, kunde, gereedschappen en onderdelen.

-          Laat niet iemand op de fiets fietsen die niet weet hoe de elektrische fiets functioneert.

-          Het is aanbevolen vanwege uw veiligheid het rijden in donkere en natte omstandigheden zoveel mogelijk te voorkomen.

-          De verlichting werkt via de centrale batterij, welke ook de motor voedt, dus er wordt geen separate dynamo gebruikt. De verlichting, zowel voor als achter is LED verlichting, dus energiezuinig. Voor uw eigen veiligheid kunt u er voor kiezen de verlichting altijd in te schakelen.

-           Op het bedieningsdisplay zit de pijl "OP" toets. Door deze knop 3 seconden lang in te drukken en ingedrukt te houden kunt u de verlichting zowel in– als uitschakelen. 

Trenergy elektrische fiets

Service

 Betrouwbare onderdelen

 Fantastische service

 Nederlands design

 Eerlijke prijzen

 Hoogwaardig rij-comfort

Overtuig jezelf

Vele tevreden klanten gingen jou voor. Gratis en vrijblijvend.

Een proefrit maken

Vraag een gratis catalogus aan

Klantbeoordeling

 

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Top