Vragen?

Bel: 085 273 3270
Mail: info@trenergy.nl
of chat

Het aantal Ampere (Ah) van de accu kan belangrijk zijn voor het maken van een keuze betreffend een elektrische fiets. Het Ah heeft invloed op het aantal kilomoters dat je af kan leggen met een volle accu. 

Het vermogen en het koppel van de motor zijn twee aspecten die we hier graag even willen toelichten. Beide kunnen invloed hebben op jouw keuze voor een elektrische fiets.

Bij de keuze van een elektrische fiets kan het type kettingkast belangrijk zijn en moet je hier vroegtijdig over nadenken. Dit kan invloed hebben op het type versnelling en de plaats van de motor. 

De loophulp is een functie op de elektrische fiets waarmee je handmatig de ondersteuning kan activeren zonder de pedalen te hoeven draaien. 

Bij een elektrische fiets is het belangrijk dat er een goede krachtige rem op zit. U wilt natuurlijk dat u veilig tot stilstand kan komen als u met maximaal 25 kilometer per uur aan het fietsen bent. We bespreken hier vier typen remsystemen.

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Top

Digitale brochure aanvragen


Vraag hier gratis digitaal de catalogus aan met het assortiment van Trenergy Fietsen. Je kunt de catalogus ook via de post ontvangen. Ga hiervoor naar 'service'

Ongeldige invoer

*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Ongeldige invoer