Vragen?

Bel: 085 273 3270
Mail: info@trenergy.nl
of chat

Heb jij een snelle elektrische fiets? oftewel een Speed Pedelec? Dan is het binnenkort verplicht om hiermee de rijbaan te delen met de automobilisten. Dit is 'levensgevaarlijk zegt voormalig verkeersofficier van justitie, Koos Spee. 

In 2016 heeft de verkoop van de e-bikes ervoor gezorgd dat er een recordomzet is behaald met de fietsenverkoop. Dit maakten RAI Vereniging, BOVAG en onderzoeksbureau GfK maandag in een gezamenlijk persbericht bekend.

De resultaten van de VAB-enquête zijn duidelijk: de komst van de elektrische fiets en de speed pedelec heeft het potentieel aan fietsers aanzienlijk verhoogd. Woordvoerder Koen Snoeys: “Als we kijken naar het aandeel elektrische fietsers in het woon-werkverkeer, dan is dat in enkele jaren tijd naar 16% gegaan.

Voor de Tweewieler Academy/Innovam hebben we op speciaal verzoek een fiets met NuVinci Harmony gebouwd. Zij gaan deze fiets inzetten voor trainingen over fietsen met automatische versnellingsnaven. Wij vinden het belangrijk om opleidingscentra te ondersteunen zodat zij de fiets-vakmensen kunnen opleiden en bijscholen met de meest actuele en modernste technieken. 

Helaas zijn er dit jaar geen Nationale opstapdagen in Nederland waarbij je e-bikes kan testen van veel verschillende merken. 

In de week voor kerst zijn er vier elektrische fietsen van Trenergy gestolen uit onze bus samen met fietsonderdelen. Hier zaten twee modellen bij van de nieuwe collectie 2017 die nog niet in de winkels te verkrijgen zijn. Deze fietsen zijn dus nu al populair!

Niet meer bellen en geen gebruik meer van social media op de fiets! Verkeersminister Schultz van Haegen is bezig met een wet om het gebruik van de mobiele telefoon op de fiets te verbieden. Denk u dat deze wet gehandhaafd kan worden? Als deze wet zijn intrede doet zullen er veel boetes uitgeschreven kunnen worden. Het maakt het rijden op de fiets een stuk saaier maar wel veiliger.

De accu van de elektrische fiets is een heel belangrijk onderdeel. Het is daarom belangrijk om goed met de accu om te gaan voor een zo lang mogelijke gebruiksduur. Wat zijn belangrijk punten om op te letten bij het opladen van de accu? Hier volgen een aantal veiligheidstips.

Vroeger had de elektrische fiets een suf imago. Het was vooral bedoeld voor de wat oudere mensen. Sinds een paar jaar is dat beeld helemaal veranderd. Steeds meer jongeren rijden op een elektrische fiets omdat het tegenwoordig hip is! Je ziet steeds meer trendy e-bikes op de weg.

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Top

Digitale brochure aanvragen


Vraag hier gratis digitaal de catalogus aan met het assortiment van Trenergy Fietsen. Je kunt de catalogus ook via de post ontvangen. Ga hiervoor naar 'service'

Ongeldige invoer

*
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Ongeldige invoer