Verkooppunten

Vind een Trenergy verkooppunt bij jou in de buurt!
 
Vul jouw postcode in de dealerlocator in, vind de dichtsbijzijnde trenergy dealer en maak een proefrit!

kaartje dealers

Vind een fietsenwinkel in de buurt

Elektrische fietsen

Trenergy biedt een breed assortiment heren en dames elektrische fietsen, elektrische stadsfietsen, elektrische transport fietsen, elektrische trendy fietsen voor zowel woon-werkverkeer, recreatief gebruik, korte of lange ritten. 

IMG 7468

Bekijk de gehele collectie

Digitale brochure aanvragen


Vraag hier gratis digitaal de catalogus aan met het assortiment van Trenergy Fietsen. Via 'Service' kun je de catalogus via de post aanvragen

Ongeldige invoer
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Ongeldige invoer

Trenergy dealerTrenergy dealer worden?

De dealers van Trenergy zitten door heel Nederland. Trenergy is exclusief verkrijgbaar via de vakhandel en is een belangrijke speler op de markt. Al onze dealers weten waar ze voor kiezen: betaalbare e-bikes, hoogwaardige kwaliteit, fantastische service en een schitterend design.

Onze vertegenwoordiger(s) langs laten komen? 

Klik dan op onderstaande button en vul de gegevens in. Onze vertegenwoordiger in jouw regio neemt dan z.s.m. contact met jou op! 

Klik hier om de gegevens in te vullen.

Het vermogen en het koppel van de motor zijn twee aspecten die we hier graag even willen toelichten. Beide kunnen invloed hebben op jouw keuze voor een elektrische fiets.

 Het koppel van de motor is een ander woord voor kracht van de motor. Dit wordt gemeten met newtonmeters (Nm). Het vermogen van de motor heeft inlvoed op de ondersteuning van de fiets. Hoe meer ondersteuning je nodig hebt van de motor, hoe hoger het aantal Nm moet zijn. Je hebt bijv. meer ondersteuning nodig als je in een heuvelachtig landschap fietst. Dan kan je overwegen om een fiets met een krachtigere motor te nemen (minimaal 40 Nm). Als je veelal rijdt in een vlak landschap voldoe je aan een vermogen van 10Nm tot 30 Nm. Een nadelige bijkomstigheid van een krachtigere motor is de afnemende energie capaciteit. Een motor met meer kracht vraagt ook meer energie van de accu. De accu kan dan korter energie leveren voor de ondersteuning.

Als je kiest voor een krachtigere motor dan raden wij aan om een fiets met een middenmotor te nemen. Trenergy heeft daarvoor het model de Jetset. Dit model is voor zowel de dames als heren. Je hebt dan het gevoel dat je een duwtje in de rug krijgt als ondersteuning. 

Service

 Betrouwbare onderdelen

 Fantastische service

 Nederlands design

 Eerlijke prijzen

 Hoogwaardig rij-comfort

Overtuig jezelf

Vele tevreden klanten gingen jou voor. Gratis en vrijblijvend.

Een proefrit maken

Vraag een gratis catalogus aan

Klantbeoordeling

 

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Top